Ekim 9, 2012

2012 Model Mercedes'te Ekim kampanyaları

Mercedes-Benz Türk'ün Ekim ayı süresince farklı ürün gruplarında sunduğu kampanyalara devam ediyor.

Yeni A-Serisi

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni A-Serisi’ne özel olarak sunmaya başladığı, 1 yıllık Yıldızım kasko ve 1 yıl / 15 bin km bakımını kapsayan “A’nın Tadını Çıkarın” kampanyası dahilinde yüzde 0,99 faiz oranı ve 1.000 TL’den başlayan aylık ödemelerin ardından vade sonunda toplu bir ödemeyle yeni A-Serisi’ne sahip olmak mümkün.


Ayrıca yine 1 yıllık Yıldızım kasko ve 1 yıl / 15 bin km bakımı dahil olan eşit aylık ödeme seçeneği çerçevesinde ise yüzde 0,99 faiz oranı ile 12, 24, 36 ve 48 ay vade seçeneklerinden birini tercih ederek yeni A-Serisi’ne sahip olmak mümkün.



C-Serisi


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in C-Serisi’ne özel olarak 48 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 0,64 faiz oranı ile hazırladığı kampanya dahilinde, kurumsal Mercedes-Benz müşterileri aylık 1 bn 467 TL’den ve bireysel Mercedes-Benz müşterileri ise ayda 1 bin 499 TL’den başlayan taksitler ile yepyeni bir C-Serisi’ne sahip olabilecekler. Ayrıca kampanyanın yüzde 0 ve yüzde 0,84 faiz oranlı seçenekleri de mevcut.



E-Serisi


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in E-Serisi’ne özel olarak TL bazında yüzde 0,80 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri ile sunduğu kampanya dahilinde, kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 2 bin 584 TL’den, bireysel Mercedes-Benz müşterileri ise 2 bin 639 TL’den başlayan aylık ödemeler ile yepyeni bir E-Serisi’ne sahip olabilecekler.


Ayrıca kampanyanın Euro bazında yüzde 0,39 faiz oranı ve 898 €’dan başlayan aylık ödeme seçenekleri de mevcut.



smart


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yüzde 0,94 faiz oranı ve 48 aya varan vade seçeneği ile smart’a özel olarak sunduğu kampanya dahilinde 20 bin TL kredi için kurumsal smart müşterileri aylık 525 TL’den, kişisel smart müşterileri ise aylık 542 TL’den başlayan taksitler ile smart sahibi olabilecekler.


Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar


Hafif Ticari Araçlar pazarının parlayan yıldızı Mercedes-Benz, ürün gamında bulunan Vito, Viano ve Sprinter araçlar ile müşterilerine Ekim ayında da uygun çözümler sunmaya, güçlerine ortak, işlerine destek devam ediyor. yüzde 0,79 faiz oranı ve 48 aya varan vade seçeneği ile sunulan kampanya çerçevesinde 30 bin TL tutarındaki kredi için kurumsal Mercedes-Benz müşterileri ayda 760 TL’den başlayan ödemelerle yepyeni bir Vito, Viano, Sprinter minibüs, uzun panelvan veya kamyonet sahibi olabilecekler. Kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise ayda 781 TL’den başlayan taksitler ile Vito veya Viano sahibi olabilecekler.


Ayrıca Sprinter Kamyonet için Ekim ayındayüzde 0 faiz oranıyla 24 bin TL kredi için 24 ay vadeli kampanya sunuluyor.


Buna ek olarak yeni araç sigorta hizmeti de Mercedes-Benz Sigortacılık Hizmetleri aracılığıyla Mercedes-Benz müşterilerine sunuluyor.


Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler tarafından hem bakım aralığının uzun hem de bakım maliyetlerinin düşük olması, bunların yanında düşük yakıt tüketimi ile mevcut kullanımda olan araçlar için sunulan revizyon paketleri ile araçların kullanım ömürlerinin arttırılması hedefleniyor.


2. El Hafif Ticari Araç Finansman kampanyası


Mercedes-Benz Taşıt Ticaret, Mercedes-Benz müşterilerinin 2. El araçlarını binici fiyatlarıyla değerlendiriyor.


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ve 2. El araç şirketi Used1’ın işbirliği ile 2. El hafif ticari araçlara özel olarak yüzde 0,79 faiz oranlı ve ayda 760 TL’den başlayan ödemelerle kampanya sunuluyor. Ayrıca Used 1 bünyesindeki kullanılmış Sprinter Kamyonetler için de yüzde 0 faiz oranıyla 24 bin TL kredi için 24 ay vadeli bir kampanya sunuluyor.


“Gittikçe Kazan” kampanyası


Mercedes-Benz Satış Sonrası Hizmetler’in “Gittikçe Kazan” sloganı ile duyurduğu kampanya çerçevesinde Mercedes-Benz hafif ticari araç müşterilerine yetkili servislerde yaptıkları kilometre karşılığında belirli oranlarda indirim sağlanıyor. Bu bağlamda 100 bin km. – 150 bin km aralığındaki hafif ticari araçların müşterilerine % 15, 150.000 km – 200.000 km aralığındaki hafif ticari araç müşterilere yüzde 20 ve 200 bin kilometreden fazla yol yapmış Mercedes-Benz müşterilerine ise yüzde 25 oranında indirim sağlanıyor.



Sprinter


Sınıfının tek Euro 5 motora sahip ve Eco-Gear şanzımanı ile düşük işletme maliyetinin yanı sıra, üstün tasarımı, 3 noktalı emniyet kemeri, orijinal elektrikli kapısı, üstün güvenlik özellikleri, yeni modellerinde standart olarak sunulan konfor tipi süspansiyonlu şoför koltugu, hız sabitleyici, multifonksiyonel direksiyon, direksiyondan kumandalı MP3 çalabilen Bluetooth Audio 20 CD radyo ve krom radyatör ızgarası ile Mercedes-Benz Sprinter Minibüs; 7,5 m³’ ten 17m³’ e uzanan taşıma kapasitesi ve sağlam yapısıyla Sprinter Panelvan; her işe uygun sağlam gövde yapısı ve modüler kasa çözümleri ile Sprinter Kamyonet ve 22+1 kişilik, arka aksta bulunan 4 tekerlek yerine güçlendirilmiş 2 tekerlek, ilave 3 koltuk ile arttırılmış kapasite, yeni okul yönetmeliğine uygun kamera sistemi ile Euro 5 motoruyla sınıfında tek olan Sprinter Okul Servisi efsane olmaya devam ediyor.


Vito


70 cm uzunluğundaki bagaj alanı, katlanabilir, yön değiştirebilir koltukları ve 3+3+2+1 oturma düzeni ve D2 belgesine kayıt imkanıyla turizm ve taşımacılıkta bir ilke imza atan Yeni Vito 8+1 Minibüs, konfor, rahatlık ve ekonomiyi bir arada arayanların yeni gözdesi olmaya devam ediyor.


Vito 8+1 Minibüsler, 110 CDI motor seçeneği ile kullanıcılarına 6.000 TL’ye varan fiyat avantajı sağlıyor.


Viano


Yeni Viano 163 PS Euro 5 motoru, BlueEFFICIENCY teknolojisi ve standartların çok ötesindeki konfor anlayışıyla mutluluk için özel sebepler arayanların yine ilk tercihi olmaya devam ediyor.



Mercedes-Benz otobüsler


Mercedes-Benz Türk, Ekim ayında otobüs müşterilerine özel iki farklı kampanya sunuyor.


Travego 15 müşterilerine özel olarak “Yıldızlar Arası Seyahat” sloganı ile duyurulan kampanya çerçevesinde Travego 15 takası karşılığında Travego 15 araç yenilemeleri, özel takas alım ve finansman seçenekleri dahilinde 40 ay vadeli olarak günde 25 Euro'dan başlayan taksitler ile yapılabiliyor.


“Yıldızlı Fırsatlar” sloganı ile sunulan diğer kampanya dahilinde ise tüm Mercedes-Benz otobüsler için € ve TL bazında cazip finansman seçenekleri, 40 ay vadeli olarak TL bazında ayda 7 bib 671 TL’den, Euro bazında ise ayda 2 bin 800 €’dan başlayan taksitlerle ile sunuluyor.



Mercedes-Benz Kamyonlar


Mercedes-Benz Axor Kargo Kamyonları


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Axor kargo araçları için hazırladığı Pehlivan kampanyası dahilinde, Mercedes-Benz kamyon müşterileri 150 bin TL’ye varan kredi tutarları için tercihlerine göre 18, 24, 36 veya 48 aylık farklı vade seçeneklerinde, 2 bin 912 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleriyle Axor 2524 CD, Axor 2529 CD, Axor 2640, Axor 3229 ya da Axor 3240 araçlarından birine sahip olabilecekler.


Mercedes-Benz Axor inşaat kamyonları


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Axor 3029, Axor 3236, Axor 3340 ve Axor 4140 inşaat araçları için hazırladığı kampanya dahilinde, Mercedes-Benz kamyon müşterileri 150 bin TL’ye varan kredi tutarları için tercihlerine göre 12, 18, 24, 36 veya 48 aylık vade seçenekleri ve 3 bin 147 TL’den başlayan aylık ödemelerle Axor inşaat serisi araçlara sahip olabilirler. Ayrıca kampanyanın Euro bazında sunulan seçenekleri de mevcut.


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Axor 3029, Axor 3236, Axor 3340 ve Axor 4140 inşaat araçları için hazırladığı başka bir kampanya dahilinde ise Mercedes-Benz kamyon müşterileri, 120 bin TL kredi tutar için 4 aylık ödemesiz dönemin ardından 2013 Mart ayı itibariyle 32 ay boyunca ayda 4 bin 539 TL tutarında ödemelerle diledikleri Mercedes-Benz inşaat aracına sahip olabilecekler.



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir