Ocak 31, 2012

Filolar Actros ve Axor ile genişledi

Mercedes-Benz Türk, Ocak ayı teslimatlarını Gökçenay Group ve Devnak Nakliyat’a gerçekleştirerek toplam 34 araç teslim etti.


Araç parkındaki 150 aracın 25 adedinin Mercedes-Benz marka olduğu Gökçenay Group, yeni araç alımında da Mercedes-Benz’i tercih ederek 19 adet Mercedes-Benz Axor şantiye aracını filosuna ekledi.


Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası' nda gerçekleşen teslimat törenine Gökçenay Group Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Gökçenay, Firma Koordinatörü Cengiz Faydalı, Mercedes-Benz Bayii Gelecek Otomotiv Erzurum’dan Satış Müdürü Menderes Çetin, Satış Danışmanı Nihani İpek ve Mercedes-Benz Türk A.Ş Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz katıldılar.


Teslimat töreninde konuşma yapan Gökçenay Group Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Gökçenay, Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu belirten Gökçenay, 2012 yılında da Mercedes-Benz araç alımlarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Devnak siparişinin ilk partisini aldı


Uluslararası nakliye, taşımacılık ve lojistik şirketi Devnak Nakliyat, 2012 yılı içerisinde tamamlanacak 50 adetlik Mercedes-Benz Actros araç alımının ilk 15 adedinin teslim aldı.


Koluman Motorlu Araçlar Tic. ve San. A.Ş. İstanbul şubesinde gerçekleşen törene, Devnak Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin, Mercedes-Benz Bayii Koluman İstanbul Genel Müdürü Ali Türkay Saltık, Kamyon Satış Müdürü Kürşat İnce, Kamyon Satış Danışmanı Nur Yurtözveri, Kamyon Satış Danışmanı Hasan Yıldırım ve Mercedes-Benz Türk Filo Satış Danışmanı Serdar Elibollar katıldılar.


Devnak Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin, Mercedes-Benz markasına duydukları güven ve araçların uygun işletim maliyetleri sebebiyle Actros’u tercih ettiklerini, bu doğrultuda yatırımlarının da devam edeceğini belirtti.



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir