Ocak 31, 2012

Gıda kasalarına Thermo King soğutucular

Hızlı tüketim malzemeleri ve gıda ürünleri depolama ve lojistik sektöründe Türkiye'nin en büyük hizmet sağlayıcılarından birtanesi olan Netlog, 2012 yılına 8 adet V500 Max. Thermo King ünitesi ile başladı. Motordan tahrikli V500 Max, üstün performansı, elektrikli stand-by kapasitesi, düşük ses seviyesi ile dikkat çekiyor. Netlog yeni ünitelerini Türkiye Genelinde hizmet veren araçlarında kullanmayı planlıyor.

 

Uçak Kardeşler tarladan masaya Thermo King ile ulaştırıyor

Manisa Bölgesinde yaş sebze-meyve taşımacılığı gerçekleştiren Uçak Kardeşler, filosunda yer alan coolliner serisi treylerlerini Thermo King Ünite ile donattı. 30 adet SLX 250 alan Uçak Kardeşlere üniteleri kendi tesislerinde teslim edildi. Teslimat töreninde Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan ile Uçak Kardeşler Fiirma Yetkilisi Ali Uçak hazır bulundu. Uçak, kendi yetiştirdikleri sebze ve meyvelerde dahil olmak üzere ağırlığı Rusya olmak üzere taşımacılık hizmeti verdiklerini belirterek “ Thermo King, buradan araca yüklediğinizde sebze ve meyveyi, teslim ettiğiniz noktaya kadar koruyarak sebze ve meyveleri tarladan koparıldığı ilk anki tazeliğinde müşteriye ulaştırılmasını sağlıyor. Bu bizim için en büyük referanstır” açıklamasında bulundu.


Keskinoğlu Tavuklarına Thermo King garantisi


Tavuk ve tavuk ürünlerinde Türkiye’nin önde gelen markası Keskinoğlu, filosundaki araçlarda kullanılmak üzere 13 adet SLX 450 Thermo King soğutma ünitesi aldı. Thermo King servisinde monte edilerek teslim edilen üniteler ülke genelinde dağıtım gerçekleştirecek araçlarda kullanılacak. Keskinoğlu Yetkilileri araçlarını teslim alırken “Bugüne kadar modern tesislerimiz ile guru duyuyorduk. Artık müşterimizin masasına giden ürünümüzün tazeliğinden de emin olacağız” açıklamasında bulundular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir