Haziran 15, 2007

DAF-Tırsan yol şovunun İzmir ayağında Egetır'da konakladı

DAF-Tırsan 14 ili kapsayan gezisinin İzmir etabını tamamladı. 14 haziran günü İzmir’de yapılan tören, altı ay önce DAF-Tırsan Ege bölgesi bayiliğini üstlenen Egetır’da gerçekleşti. Etkinliğe katılan misafirler yeni tesisi gezerken, Avrupa’da yılın kamyonu ödülünü alan DAF  XF 105 ve CF serisi araçları test etme şansı buldular.
Törende Tırsan Treyler adına konuşan Satış ve Pazarlama Direktörü İffet Türken; Tırsan’ın Türkiye’deki bayileriyle daha da büyüyeceğini, şu ana kadar sekiz bayilik verdiklerini ve yıl sonuna kadar birkaç bayilik daha vereceklerini belirtti.
4000 m2 kapalı alan ve 4000 m2 açık park alanı üzerine kurulu Egetır tesislerinde hem Tırsan Treylerin hem de DAF araçlarının tüm bakımlarının yapıldığını belirten firma sahibi Ali Mutlubaş; “ Tesisimiz araç satışından başka , bir aracın a’dan z’ye tüm bakımını yapabilecek şekilde hazırlanmıştır. Her tür yedek parça ve tamirle araçlarımıza komple bakım  uyguluyoruz.” dedi. Konuşmasında altı ay zarfında 30 araç sattıklarını da belirten Mutlubaş , esas hedeflerinin 2008 yılında başlayacağını, bu seneyi büyüme ve yapılanma yılı olarak gördüklerini söyledi.
Yol şovu kapsamında bugüne kadar Gaziantep, Antakya, Adana, Mersin, Konya, Burdur-Bucak ve Antalya’yı gezen DAF-Tırsan ekibi, İzmir durağının ardından yolculuğuna Bursa, Bolu, Ankara, Trabzon ve Hopa ile devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir