Nisan 9, 2007

Daihatsu ailesi genişlemeye devam ediyor

Her sınıftan kompakt otomobiller üretmek konusunda uzmanlaşan Japon Daihatsu, Türkiye’deki bayi ağını her geçen gün genişleterek büyümesini sürdürüyor. 2003 yılından bu yana, yeniden yapılanma süreci dahilinde büyüyen Daihatsu ailesi, böylece müşteri kitlesine de rahat erişim olanağı sağlıyor.

Tekirdağ’dan Van’a , Samsun’dan Hatay’a kadar yurdun dört bir yanına dağılmış olan bayi ağı, önümüzdeki günlerde Daihatsu ailesine katılacak 13 yeni bayi ile daha da genişleyecek.
Balıkesir, Çanakkale, Aydın, Denizli, Eskişehir, Konya, Erzurum, Kahramanmaraş, Malatya, Kayseri, Ankara, Uşak ve Afyon’da açılacak yeni bayilikler, Daihatsu’nun Türkiye genelindeki yetkili satıcı sayısının 40’ın üzerine çıkmasını sağlayacak. Türkiye’nin yüzde 72’sine ulaşabilen Daihatsu ürün gamı, yeni açılan bayiliklerle, Daihatsu’nun 100. yılında artık yüzde 87’sine ulaşabilecek.

Yeni açılan her bayinin, Daihatsu hizmet kalitesine sahip olması için de çok titiz bir çalışma sürdürülüyor. Bu sayede açılan her yeni bayi, Daihatsu’nun imzasını o bölgede taşıyacak kapasiteye sahip hale geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir