Kasım 30, 2012

Peugeot Türkiye, 5 adet Peugeot Partner Origin bağışında bulundu

Peugeot Türkiye, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde toplam 5 adet Peugeot Partner Origin model aracı uygulamalı eğitim kullanımları için bağışladı. Bu araçlardan 3 adeti Pendik Güllübağlar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne, diğer 2 adeti ise Yıldız Teknik Üniversitesi Otomotiv Bölümü’ne, 26 Kasım Pazartesi günü düzenlenen törenler ile teslim edildi.

 
 

İlk olarak Pendik Güllübağlar İMKB Teknik Lisesi’nde gerçekleştirilen törene Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy, Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sarıca ve Pendik İMKB Teknik Lisesi Okul Müdürü Serkan Gür katıldı. Araç anahtarlarının teslimatı esnasında desteklerinden ötürü Peugeot Türkiye’ye teşekkür plaketi sunuldu. Tören esnasında sosyal sorumluluk bilincinin unutulmaması vurgulandı.

 

Öğleden sonra ise Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilen törende Makine Bölümü Bşk. Yrd. Doç. Dr. Alp Tekin Ergenç, Makine Teknolojileri Öğrenci Kulübü Başkanı ve öğrenciler katıldı. Peugeot Partner Origin modellerinin sahip olduğu donanımın, uygulamalı eğitimlerde büyük önem taşıdığı törende yapılan konuşmalar esnasında ön plana çıkarıldı.

Ayrıca, çözüm ortağı Gefco, bağışlanan araçların nakliyesini ücretsiz olarak gerçekleştirdi. Peugeot Türkiye, bu sosyal sorumluluk projesi ile mesleki ve teknik eğitimde teknoloji ile hızlı değişimin önemine dikkat çekti.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir