Haziran 25, 2007

Koçaslanlar kamyon hastanesinin temellerini attı

2006 yılı sonunda Motorlu İnegöl Renault Mais-Trucks Plaza'yı hizmete açan Koçaslanlar Otomotiv, üçüncü plazasının temel atma törenini 19 Haziran 2007 ’de gerçekleştirdi. Yapılan törene Koçaslanlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhsin Koçaslan, Uzuntarla Belediye Başkanı Ömer Hacer ve Renault Trucks Türkiye Başkanı Gino Costa da katıldı.
7000 m² üzerine kurulu bir alana inşa edilecek tesisin 2250 m²’si atölye alanı ve 500m² si de showroom olacak.İnşaatın ekim ayı sonunda biteceğini söyleyen Muhsin Koçaslan; “Burada biz basit bir tamirhane değil bir kamyon hastanesi açıyoruz. Elektrik diagnostiğiyle, fren testiyle,yağ analizleriyle tesisimiz  bir hastane niteliğinde olacak.” dedi.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Gino Costa ise yaptığı konuşmada kamyon pazarının durumuna değinerek; ”Türkiye pazarı geçen seneye göre, 6 ton ve üzeri kamyonlarda %32 azalma gösterdi. Pazarın bu durumunun seçimlerden sonra düzeleceğini düşünüyoruz. Bu küçülmeye karşın cekici piyasasında %5’lik bir büyüme gerçekleşti. Renault Trucks olarak buradan başka, birkaç tane daha inşaat halinde olan bayimiz var.” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir