Ağustos 7, 2008

Krone Hamburg Limanı'nda üstyapı yenilemelerini tanıttı

Avrupa’nın römork üreticileri arasında yer alan Krone 5 Ağustos 2008’de,IAA Hannover Ticari Araç Fuarı öncesinde, fuar alanındaki standında sergileyeceği yenilemelerini,  Hamburg limanı’nda tanıttı. Gerçekleştirilen basın toplantısında; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Krone, Pazarlama ve Dağıtım Müdürü Gero Schulze Isfort, Konstrüksiyon ve Ar-Ge Müdürü Uwe Sasse, Alman Otomotiv Derneği (VDA) üyesi Dr. Kunibert Schmidt ve İletişim Müdürü Dr.Frank Albers  hazır bulundu.

Yetkililerin verdiği bilgilere göre şirket, piyasa şartlarını  oluşturan müşterilerin istekleri doğrultusunda ürünlerini yenilerken aynı zamanda yeni ürünler de geliştirdi.   Hamburg limanındaki iki ayrı dağıtım merkezi olan depo işletmesinde yapılan etkinlikte en çok üzerinde durulan konu römorkların aynı standartlardaki diğer römorklara göre 300 kg daha hafif olmasıydı. Böylece araçların yük taşıma kapasitelerinin artmasını sağlayan Krone, römork üretiminde kullandığı malzemelerin dayanıklılığını arttırırken, römorkların daha hafif olmasıyla sağlanan yakıt ekonomisiyle çevreye salınan zararlı gazları da azaltmayı hedefliyor. Firma çevreci ürünler sunmaya özen gösteriyor; bu anlayışını ise aynı zamanda kendi üretim tesislerinde de gösteriyor.

Firmanın yenilenen ürünleri arasında; “Cool Liner”, “Cool Liner Duoplex Steel”, “Fresh Liner”, “Box Liner”, Cool Liner Duoplex, “Çatı kaldırıcılı  Megaa Liner”, “Profi Eco Liner” bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir