Haziran 4, 2008

Krone'den 5 yeni teslimat

Doğan Nakliyat, Saraçlar Uluslar arası Nakliyat, Beşkardeşler Uluslar arası Taşımacılık, Mega Trans ve Kalyoncu Nakliyat geçtiğimiz günlerde yeni Krone araçlarını teslim aldılar.

Tekstil ve gıda taşımacılığı konusuna odaklı olarak çalışan Mega Trans, 6 Krone Cool Liner’ı filosuna ekledi. İstanbul merkezli olan ve taşımacılık sektöründe 1967 yılından beri hizmet veren Mega Trans’ın  İzmir ve Ankara başta olmak üzere 8 ilde şubeleri bulunuyor. Firmada 500’ün üzerinde personel çalışıyor. Mega Trans Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Özbey, Krone’yi tercih etmelerindeki nedeni; satış sonrası hizmetlerindeki başarı olarak ifade etti.

Merkezi İstanbul Yenisbosna’da olan ve 2004 yılından bu yana taşımacılık sektöründe hizmet veren Doğan Nakliyat, 2 adet Krone Mega Liner’ı Aykan İsotlar Otomotiv’den teslim aldı. Firma 25 kişilik personeliyle sektöre hizmet sunuyor. Doğan Nakliyat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Doğan, Krone’yi tercih etmelerinde en büyük etkenin sağlamlık ve kalite olduğunu belirtti. Ayrıca, aracın yürür aksamı ve hafifliği sayesinde daha az yakıt tükettiklerini de söyledi.

1993 yılından bu yana taşımacılık sektöründe yer alan Kalyoncu Nakliyat, İsotlar grup’tan 12 adet Krone Cool Liner aldı. Ağırlıklı olarak, yaş sebze ve meyve ihracatı yapan, Rusya ve Ukrayna’ya taşımacılık gerçekleştiren firmanın filosunda 37 araç bulunuyor. Mersin, Antalya ve Manisa’da şubeleri olmak üzere merkezi Trabzon’da bulunan firmanın 150 çalışanı var.

Saraçlar Uluslararası Nakliyat da  filosuna 1 adet Krone Mega Liner’ı Doğuş Otomotiv’in Trabzon bölgesinde 3 yıldır Krone bayiliğini başarıyla sürdüren Asya Otomotiv’den teslim aldı.
Saraçlar, 1979 yılında kurulmuş Trabzon merkezli bir firma. 25 personelle yurt dışına gıda ürünleri taşıyan Saraçlar Uluslararası Nakliyat’ın, Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Saraç, Krone’yi tercih etmelerinde en önemli unsurun markaya duydukları güven olduğunu söyledi.

Ağır taşımacılık sektöründe 20 yıllık deneyime sahip Beşkardeşler Uluslar arası Taşımacılık Krone Platform Sal Dorse’yi filosuna ekledi. Özel taşımacılık alanlarına uygun özellikler taşıyan treyler, yurtiçinde alçı taşı taşımacılığı üzerine uzmanlaşan Beşkardeşler tarafından tercih edildi. Ankara Bala merkezli firma, aracını Ankara Ağır Vasıta’dan teslim aldı.  Şirket sahibi Ramazan Altıntop ise Krone’yi tercih etmelerinde temel sebep olarak hafif yapı özelliğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir