Haziran 13, 2008

Scania'nın Batı Karadeniz şovu

Scania, yıl boyunca Türkiye’nin birçok ilini kapsayacak olan yol şovunu Batı Karadeniz’de başlattı. 8 modeli ile yollara çıkan Scania, Krone ve Meiller, 3 bölgede yaklaşık bin kişinin katılımıyla organizasyonlarını gerçekleştirdi.

Scania ve Krone Yetkili Satıcısı Çarıkçı Otomotiv tarafından düzenlenen roadshowlarda  Scania’nın Mart ayında tanıtımı gerçekleştirilen G serisi çekicilerden G 420 CA 4*2 HNA ve G 420 8*4 modelleri sergilendi. Ayrıca, P380 LA 4*2 HNA ve R500 LA4*2 MNA model çekicilerde sergilenerek, tüm Scania serisi katılımcılar tarafından detaylı bir şekilde incelendi. Krone’nin Cool Liner ve Profi 2 treylerleri ile Meiller’in klasik tip alüminyum damperi ve  yarım boru tipi çelik damperi de açık havada gerçekleştirilen kokteyler sırasında çekicilerle birlikte tüm roadshowlarda hazır bulundu.

6 Mayıs Karabük, 7 Mayıs Bolu ve 8 Mayıs Karadeniz Ereğli’de düzenlenen roadshowlarda araçlar; kokteyler, sunumlar, soru cevap ve yemeklerden oluşan kapsamlı programlarla sergilendi.

Çarıkçı Trans, 2 Ocak 2008’de Scania yetkili satıcısı olarak Gerede’de faaliyete geçti. 2008 yılında DOS (Yetkili Satıcı İşletim Standartları) Scania yeterlilik belgesini alarak Scania araç satış hizmeti vermeye başladı. Çarıkçı Trans 66.000 m2 kapalı 4000m2 açık olmak üzere toplam 70.000m2 alanda kurulu tesislerinde hizmet veriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir