Haziran 19, 2008

Tırsan, Ran Trans'a özel rulo sac taşıyan trene yüklenebilir yarı römork üretti

Kombine taşımalar gerçekleştiren Ran Lojistik Hizmetleri, trene yüklenebilir özel yarı römork alımında Tırsan’ı tercih etti. Tırsan’ın optimum fayda sağlayan trene yüklenebilir Mega yarı römorkları, 18 Haziran Çarşamba günü törenle Ran Trans’a teslim edildi. 50 adet sipariş edilen yarı römorkların teslimat törenine Tırsan Satış Direktörü İbrahim Altun, Teknik Koordinatörü Ayhan Kolcuoğlu, Pazarlama Müdürü Selin Şahiniz ve Ran Lojistik Hizmetleri İcra Kurulu Üyesi Yüksel Taşkoparan katıldı.

Tırsan Satış Direktörü İbrahim Altun törendeki konuşmasında Türkiye’de ilk defa rulo sac taşımaya yönelik özel Mega yarı römorkları, Ran Trans için ürettiklerini belirtti. Altun,”Mega araçların treyler kısımlarının özel vinç aparatlarıyla trene yüklenebilir şekilde üretilmesini sağladık. Bu araç kendilerinin hem parsiyel taşımalarda ihtiyaç duyulan geniş hacimli araç ihtiyacını karşılayacak ve  yurtdışından ithal olarak gelen özellikle rulo sacların taşınmasında kullanılacak. Geçtiğimiz yıl 10 adetlik bir teslimat gerçekleştirmiştik. Bu yıl ise ağustosa kadar sürecek teslimatlarla toplamda 50 adetlik  teslimatı tamamlayacağız” dedi.

Tırsan Teknik Koordinatörü Ayhan Kolcuoğlu ise özel rulo taşıyıcı Mega yarı römorklar için, Almanya’dan TÜV sertifikasını alıp trene yüklenebilir onayını aldıklarını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir