Kasım 27, 2008

Yurtiçi Kargo yeni tesisini açtı

Yurtiçi Kargo, Trabzon’daki yeni Aktarma Merkezi ve Lojistik Depo Binasını Kasım 2008'de açtı. Trabzon bölge Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösterecek olan yeni tesis; Trabzon Merkez, Vakfıkebir, Akçaabat, Arsin, Of, Rize, Çayeli, Ardeşen ve Artvin ili çevresinde hizmet verecek. Tesis, 33 personeliyle, toplam 7.220 m2 kapalı alanda çalışmalarını yapacak. Trabzon Aktarma Merkezi dahilinde; 2 katlı Aktarma Merkezi Holü ve Lojistik Deposu, bu yapıya bitişik 6 katlı, sığınak, teknik birim, lojistik depo idari kısım, aktarma merkezi idari kısım ve bölge müdürlüğü kısmını içeren 6 katlı bir idari bina yer alıyor.

Tesisin açılış törenine; Trabzon Valisi  Nuri Okutan, Belediye Başkanı  Volkan Canalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü  İbrahim Özen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Kenan Bıyık, Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı  İbrahim Arıkan ve Arıkanlı Holding’in üst düzey yöneticileri katıldı.
 
Törende bir konuşma gerçekleştiren Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı  İbrahim Arıkan: “Kriz döneminde yapılması gereken karalar bağlamak değil, krizle başa çıkmak için üretmek gerekir, yatırımı sürdürmek gerekir, işçi çıkarmak cinayettir, tasarruf etmek isterken, şirketinize krizi davet edersiniz” dedi. Yurtiçi Kargo’nun büyüme planları doğrultusunda, Türkiye içinde ve dışında büyümeye devam ettiğini belirten Arıkan sözlerine şöyle devam etti:  “Trabzon, çok önem verdiğimiz bir ilimiz ve burada hizmetlerimizi daha da iyi hale getirebilmek için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gerek Trabzon gerekse yakın çevresi, son yıllarda gelişen bir ekonomik canlılık içerisinde. Bu canlılığın ortaya çıkardığı arz ve talep, Trabzon’un potansiyeline olan inancımız, bizleri bu yatırımı yapmaya teşvik etti. Modern uluslararası standartların da üzerinde bir inşa kalitesi ile oluşturulan bu merkez, Trabzon ve çevresine verdiğimiz önemin bir göstergesidir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir