Ekim 9, 2006

KCR Doğuş Otomotiv'le Daha Güçlü

Denizli'de müşterilerine sunduğu satış ve satış sonrası hizmetlerinin geliştirmeyi amaçlayan KCR Otomotiv, Krone ve Scania markaları için hizmet vereceği yeni ve modern tesislerinin temelini attı. Yaklaşık 1.3 milyon YTL'lik bir yatırımla hayata geçecek modern tesislerin temel atma töreni, 15 Eylül Cuma günü Doğuş Otomotiv ile KCR Otomotiv yetkilileri ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi. Törene KCR Otomotiv'in bağlı bulunduğu Kocaer Grup'a ait Yağız Nakliyat Ltd.Sti., Kocaer Haddecilik San. ve Tic.Ltd.Şti., Kocaer Tekstil San.ve Ticaret A.Ş firmalarından da üst düzey yöneticiler katıldı.

Doğuş Otomotiv yetkilileri KCR Otomotiv'in müşteri memnuniyeti odaklı ileriye dönük bu yatırımını desteklediklerini belirterek, “İş ortaklarımız güçlendikçe Doğuş Otomotiv'in gücü artmaktadır. Scania ve Krone'yi yurt çapında bu sinerji ile büyüttük” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

KCR Otomotiv yetkilileri Scania ve Krone'nin üstün teknoloji ve kalitesinin, yaptıkları yatırım için kendilerine güç verdiğini vurgulayarak Doğuş Otomotiv güvencesinin kendilerini motive ettiğini belirttiler.

KCR Otomotiv, yeni tesislerini Ankara karayolu üzerinde Denizli'ye 10 km. uzaklıkta toplam 7 dönümlük arazi üzerine kuruyor. Denizli'de Scania ve Krone müşterilerine bu büyük merkezde hizmet verecek KCR Otomotiv Tesisleri'nin yönetim ve hizmet binaları 2.675 m2'lik alanda yer alacak. İnşa edilecek yapıda idari bölümler, teşhir ve satış ile servis bölümleri bulunacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir