Ağustos 17, 2010

Otokar Çelebi Hava Servisi personelini M-2010 ile taşıyacak

Otokar’ın, şehir içi yolcu taşımacılığında kullanılan minibüslerinin yeni nesil modeli M-2010, talep görmeye devam ediyor. Yolcu trafik, yük kontrolü ve haberleşme, kargo ve posta, uçak özel güvenlik hizmetleri, özel havacılık hizmetleri, antrepo ve terminal işletmeciliği hizmetleri veren Çelebi Hava Servisi AŞ de bu ay 2 adet M-2010 minibüs teslim aldı. Araçlar, Antalya Havaalanı’nda yer hizmetlerinde ve personel naklinde kullanılacak.

 

Çelebi Hava Servisi AŞ Teknik Müdürü Taner Özkan, Otokar’dan duydukları memnuniyeti şu şekilde dile getirdi; “Şirket olarak daha önce de Otokar minibüslerini kullanmış ve memnun kalmıştık. Bu nedenle yeni araç ihtiyacımız ortaya çıktığında yine Otokar markasını tercih ettik.”

Otokar Ticari Araçlar Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars ise yaptığı konuşmada M-2010’un kendi segmentinde yoğun talep gördüğüne dikkat çekti. Kars, Çelebi ile yaptıkları işbirliğinden mutlu olduklarını belirterek; “Çelebi Hava Servisi, Otokar’ın araçlarını uzun yıllardır kullanıyor. Otokar araçlarının kalitesini bilen Çelebi ile uzun soluklu bir işbirliği içinde olmaktan biz de çok memnunuz, kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir