Ocak 3, 2011

Merinos'un halılarına yeni çekiciler

Dünyanın en büyük makine halısı üreticilerinden biri olan Merinos, kendi ürünlerinin nakliyesini gerçekleştirmek için Scania araçlar ile kurduğu araç filosunu yeniledi.

Doğuş Otomotiv Scania İzmir Yetkili Satıcı ve Servisi Ankara Ağır Vasıta tarafından satışı gerçekleştirilen 7 adet Scania G420 CA4X2HSA model araç; Merinos Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Özcan’a Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ve Doğuş Otomotiv Scania Bölge Satış Yöneticisi Kenan Şahin Yüksel tarafından teslim edildi.

Teslimat töreninde açıklama yapan Merinos Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Özcan, taşımacılık sektörüne Scania ile girdiklerini hatırlatarak; “Filomuzda 45 adet Scania çekici bulunuyor. Araçlarımızın üstün performansı yatırımımıza değer kazandırıyor. Biz de bu değeri daha da yükseltmek için filomuzu Scania marka araçlarla büyütmeyi hedefliyoruz. Filomuza başka marka bir aracın girebileceğini düşünmüyoruz” dedi.

Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ise “Bölgemizde halı ve mobilya sektöründe hizmet veren Merinos, en büyük markalar arasında yer alıyor. Merinos ile uzun yıllardır süregelen işbirliğimiz bizleri çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir