Temmuz 8, 2011

Metsan Otomotiv Temsa'nın yetkili satıcısı oldu

Kocaeli’nde otomotiv sektöründe, 1996 yılından bu yana müşterilerine hizmet veren Metsan Otomotiv, Temmuz 2011’den itibaren Temsa’nın yetkili satıcı ağına dahil oldu.

Metsan, Kocaeli Körfez bölgesinde bulunan plazası ve showroomunda, Otobüs / Midibüs pazarlama ve satışı faaliyetlerinde bulunacak.

Kocaeli ve çevresinde hizmet veren sektör temsilcileri, dernek yöneticileri ve otobüs işletmecilerinin katılımıyla gerçekleşen bayilik anlaşması töreninde; Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Metsan Otomotiv Şirket Ortakları Kıyas Bozkurt, İhsan Bozkurt, Mehmet Bozkurt ve Satış Müdürü Serkan Coşkuner hazır bulundu.

 
Törende açılış konuşması yapan Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl; “Metsan gibi önemli bir yetkili satıcının Kocaeli’nde hizmet vermeye başlamış olması Temsa olarak bizleri memnun etmiştir. Metsan’ın Kocaeli’nde Temsa’yı başarı ile temsil edeceğine yürekten inanıyor; kendilerine tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Temsa Bayisi olmanın gurur verici olduğunu belirten bayi ortaklarından Kıyas Bozkurt; “Temsa gibi önemli bir markanın Kocaeli’nde yetkili satıcısı olmak büyük bir mutluluk. Biz Temsa markalı araçları kendi bölgemizde en iyi şekilde tanıtan, satan pazarın öncü firmalarından biri olmayı hedefliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir