Şubat 27, 2006

UND 32. Olağan Genel Kurul'unu gerçekleştirdi.

UND 32. Genel Kurulu 24-25 Şubat 2006 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otel`de yapıldı. Genel Kurul kapsamında “Taşımacılık 2006 Uluslararası Nakliyeciler ve Tedarikçileri Sergisi”, “Lojistik Üs Olma Yolunda, İhracatımızın Önündeki Engel; Taşıma Kotaları konulu panel ve Stratejik Hedefler Çalıştayı da gerçekleştirildi.

20 firmanın katılımı ile açılışı yapılan Taşımacılık 2006 Uluslararası Nakliyeciler ve Tedarikçileri Sergisi ile başlayan etkinlikler “Lojistik Üs Olma Yolunda, İhracatımızın Önündeki Engel; Taşıma Kotaları” konulu panel ile devam etti. Konusunda uzman önemli konuşmacıların yer aldığı panel Üç Kıtanın Kavşağındaki Lojistik Üs Olarak Türkiye, Gümrük Birliği Kararı ve Taşıma Kotaları ve Türkiye’nin Avrupa Birliği Müzakere Süreci adlı üç oturumdan oluştu.

Panelin ardından gerçekleştirilen kokteylde IRU Sürücü Ödüllerinin de verildiği program ile ilk günün kapanışı yapıldı.

26 Şubat Cumartesi günü ise Genel Kurul etkinlikleri ile başlayan program, Stratejik Hedefler Çalıştayı ile devam etti. Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurul etkinliklerinde 2005 yılı faaliyetlerinin yer aldığı bir sunum gerçekleştirildi. Genel Kurul tüzük değişikliği önergelerinin kabulü ve mali tabloların okunması ile son buldu.

Öğleden sonra gerçekleştirilen Stratejik Hedefler Çalıştayı’nda ise; 2005 yılı hedeflerinin gerçekleşmeleri hakkında bilgi verilmesi ve 2006 yılı hedef önerilerinin alınması ile devam etti. 2006 yılı hedeflerinde veya eylemlerinde yer almak üzere üyelerden gelen 104 adet talep ve önerilerde çalıştay süresince kayıt altına alınarak katılımcı ve şeffaf modelin üyeler arasında uygulanması sağlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir