Ocak 22, 2007

Doblo 2006'nın en çok satan mini vanı

Türkiye’de pazara sunulduğu 2000 yılından bu yana 500 binden fazla üretilen Fiat Doblò, 2006 yılında ulaştığı 34 bin 41 adetlik satış rakamıyla 2006 yılında sınıfında otomotiv sektörünün en çok satan modeli olma başarısını gösterdi.

Sadece aralık ayında 5 bin 103 adet satılan, 2006 Yılının Ticari Aracı Fiat Doblò, dünyaya ihraç edilmek üzere Türkiye’de üretilen ilk model olma özelliğine de sahip Yeni Fiat Doblò, farklı ihtiyaçlara cevap vermek ve değişik tüketici beklentilerini en mükemmel şekilde karşılamak amacıyla çeşitli gövde tiplerinden oluşan zengin bir ürün gamı sunuyor. Yeni Fiat Doblò yenilikçi tasarımı, Combi, Cargo, Cargo Maxi, Combi Maxi ve Combimix Maxi’den oluşan versiyonları ile farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

Fiat Doblò, 2006 yılında 2 yeni versiyonunu tüketicilere sundu. Nisan 2006’da piyasaya çıkarılan Fiat Doblò’nun Premio versiyonunun yanı sıra yenilenmiş tasarımı, yüksek performanslı yeni benzinli ve Multijet dizel motor gamı ve daha işlevsel uzun şasi Cargo Maxi versiyonu ile ürün gamı zenginleşti. İçinde bulunduğumuz günlerde de yeniliklere devam ederek 4+1 yolcu kapasiteli uzun şasi Fiat Doblò Combi Maxi ve 3. sırası cam yerine saç olan versiyonu Doblò Combimix Maxi satışa sunuldu.
 
Kullanıcı memnuniyeti Fiat Doblò’nun liderliğinde önemli rol oynuyor. Geniş iç mekanı, konforu ve güçlü motorlarıyla maksimum sürüş keyfi sağlayan Yeni Fiat Doblò, düşük yakıt tüketimi ve işletim giderleriyle de sınıfının lideri olma özelliğini koruyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir