Ocak 12, 2007

HONDA Plaza Sadıkoğlu Denizli'de açıldı

İzmir Asfaltı Üzerindeki 4bin metrekarelik Honda Plaza Sadıkoğlu düzenlenen görkemli törenle açıldı.

Dünyanın en çok satan otomobillerinin başında gelen HONDA, Sadıkoğlu Otomotiv güvencesi ile hizmetinizde. İzmir Asfaltı Üzerindeki 4 bin metrekarelik Honda Plaza Sadıkoğlu düzenlenen görkemli törenle açıldı. Honda’nın yeni modelleri olan Civic Hybrid ve efsane otomobil Legend Denizlili otomobil tutkunları ile buluştu.

Açılışın sunuculuğunu yapan Okan Karacan ile sinema sanatçısı Bulut Aras’ında renklendirdiği açılış Vali Vekili Hasan Kayhan , Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Gümüşler Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya, Honda Türkiye Genel Müdürü Katsumi Sawai ve çok sayıda davetli katıldı.

Sadık Group Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin; “Denizli’de babaları Hacı İrfan Mersin’in 59 yıl  önce açtığı yolda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “Babamızın bize bıraktığı en büyük miras dürüstlük ve müşterimize saygı oldu. Bu yolda Denizli’nin yanı sıra Konya ve Uşak’ta da yatırımlarımıza devam ettik. Devam eden yatırımlarımızla birlikte çalışan sayımız 250’ye ulaşacak. Honda Denizli’ye ara vermişti. Bizde bu boşluğu grubumuzun güvencesiyle, satış ve satış sonrası hizmetimizle, deneyimli ve uzman kadromuzla Honda müşterilerinin yanındayız.”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir