Eylül 23, 2019

WABCO filo çözümleri sistemi, TIP treyler’in 70.000 treylerine takılıyor

TIP treyler services şirketi 70.000 treyler’den oluşan filosunu WABCO’nun dijital filo yönetim çözümleri sistemi ile donatacak ve bu sayede firma servislerini bir ileri aşamaya geçirmiş olacak. WABCO Holding kuruluşu dünyanın önde gelen fren ayar sistemleri üreticisi ve ayrıca ileri düzey ileri teknoloji ürünleri de çıkarıyor. Tüm bunlar ticari araçların; güvenliği, etkin kullanımı ve verimlilik ile araç dijital bağlılığının  daha iyi bir hale getirilmesi için kullanılıyor.

TIP treyler services şirketi de avrupa ve Kanada’nın önde gelen donanım hizmetleri sunucusu olarak WABCO şirketi ile birlikte çalışmaya başladıklarını açıkladı. İş birliğinin nedeni TIP şirketinin dijitalleşme stratejisinde, filo araçlarının hepsinin ağa bağlı olmasına çalışılması oluyor. TIP şirketinin merkezi Amsterdam şehrinde ve şirket 70.000 adetlik bir römork parkına sahip.

Bu araçlar şirketin nakliye ve lojistik müşterilerinin işleri için kullanılıyor. 16 avrupa ülkesinde ve Kanada da 70.000 adet römork leasing ve komple kiralama için müşterilere sunuluyor. Müşterilere özel bakım anlaşmaları ve diğer servis anlaşmaları katma değer kazandırıyor ve müşterilerinin TIP firmasında ürünlerini tüm avrupa ve Kanada’ya dağıtabilmesini sağlıyor.

Şirketin WABCO ile yaptığı anlaşma gereğince, TIP römorkları ileri römork telematik sistemi ve dijital filo yönetimi ile donatılacak. Bu sayede farklı yarı römork ve römork tipleri için en iyi çözümler TIP şirketi tarafından müşterilerine sunulabilecek.

 

Bu yalnızca tespit ve takip etme değil aynı zamanda römorkun durum gözetimi ve römorkların diagnostik ile güvenlik fonksiyonlarını içeriyor. Bunların içerisinde lastik basınç gözetimi ve soğuk hava zinciri yönetimi de bulunuyor. Bu özellikler sayesinde çevreye duyarlı ve güvenli, daha verimli bir filo yönetimi yapılabiliyor.

TIP Trailer Services CEO’su Bob Fast ; full servis anlaşmaları ile römorklarının karayolunda en üst düzeyde güvenlik ve etkinlik ile yer aldığını ifade ediyor. Anlaşmalar içerisinde; Servis planlama, bakım, aşınmış parçaların değişimi ve kullanabilirlik yönetimi bulunuyor.

Yönetici Bob Fast ; filolarında WABCO şirketinin tüm Telematik hizmetleri, Nesnelerin interneti ve bunlara bağlı hizmetler ile filo çapında yeni bir Telematik platformuna geçiyorlar. Bu sayede şirket müşterilere en uygun çözümü sunabilme imkanına tam olarak kavuşmuş oluyor.

Yeni data ve analiz hizmetleri, filoların daha verimli çalışmasına çok büyük katkıda bulunacak. WABCO, TIP Trailer Services şirketiyle çalıştığına memnun ve onların başarısının daha iyi bir değer yönetimi ve dijitale geçiş ile mükemmel olacağını belirtiyor. Tüm destek daha verimli bir filo için veriliyor.

Bu uzun vadeli işbirliğini gerçekleştirerek yapılan işbirliği sonucu filoya yeni bağlantılılık fonksiyonları kazandırılıyor, böylece büyüme için yeni imkanlar oluşturuluyor ve inovasyonlara ağırlık veriliyor. WABCO ve TIP teknoloji ve iş deneyimini paylaşıyor, kaynaklar ve data analiz yetekenleri da paylaşılıp arttırılıyor. Birlikte bir inovasyon haritası geliştiriliyor. Böylece birinci sınıf ve büyük data üzerine kurulu hizmetler geliştiriliyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir