Ekim 16, 2008

Temmuz ve Ağustos ayı Kaptan Şoförleri belli oldu

Temsa Global A.Ş. Ayın Kaptan Şoförü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ayın Kaptan Şoförlerini seçmeye devam ediyor  
 
Temsa Global'in düzenlemiş olduğu Ayın Kaptan Şoförü Yarışması birincileri belli oldu. Organizasyon dahilinde, 2008 yılı Temmuz ayı Kaptan Şoförü Urfa Seyahat firması çalışanı Müslüm Çadırcı, 2008 yılı Ağustos ayı Kaptan Şoförü ise Kamil Koç firması çalışanı Yakup Solmaz oldu. Kaptan Şoförlere ödülleri, 15 Ekim 2008 tarihinde Temsa Global A.Ş. Esenler Otogar Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törenle verildi. Törene Temsa Global A.Ş. Yurtiçi Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Ayhan Dayoğlu, Temsa Global A.Ş. Otobüs Pazarlama Müdürü Mehmet Çıkıncı, Temsa Global Aş.Ş. Pazarlama Projeleri Sorumlusu ve Kaptanlar Kulübü Koordinatörü Ekrem Özcan, Tofed Yönetim Kurulu Üyesi Musa Çaktır, Tofed Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Değirmenci katıldı.

Kaptanlar Klubüne katılan iki yeni üyeden Müslüm Çadırcı yanan bir taşıtı söndürerek araçtakilerin hayatını kurtarması ile Temmuz ayı Kaptan Şoförü, Yakup Solmaz ise seyrüsefer esnasında yolcuların hayatını kurtarması ile Ağustos ayı Kaptan Şoförü seçildi ve Kaptanlar Klubü üyesi oldu. Kaptanlar Klubü üyelerinin davet edildiği törene Kaptanlar Klubü üyeleri ve diğer davetliler iştirak etti.

Ayın Kaptan Şoförü; şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren firma sahiplerinin gösterdiği adaylar arasından yapılan değerlendirmeler ile seçiliyor. Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet Erdem, Sabah Gazetesi Otomotiv Editörü Ufuk Sandık, Milliyet Gazetesi Otomotiv Editörü Levent Köprülü ve TOFED’den bir yetkiliden oluşan jüri; trafik kurallarına uyma, yolcu memnuniyeti, deneyim ve yollarda yaşadıkları olaylar karşısında gösterdikleri davranışlara göre adayları değerlendiriyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir