Temmuz 1, 2008

TOGİ konset Turizm projesini tamamladı

Temsa Global ve Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Meslek Yüksekokulu’nun hayata geçirdiği “Türkiye Otobüsçüleri Geliştirme ve İyileştirme” (TOGİ) projesinin, taşımacılık şirketi Konset Turizm’deki uygulama çalışmaları tamamlandı.

Projenin uygulandığı 6 aylık süre boyunca, performans sisteminden müşteri hizmetlerine, yazıhanelere 5S Sistemi kurulumundan kurumsal sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok kurumsal sistem ve pazarlama projesi Konset Turizm’de hayata geçirildi. Çalımalar sonucunda, Konset Turizm’de müşteri memnuniyeti %16,  çalışan memnuniyeti %13 bilet satışları ise %14 arttı. Temsa firmaların başvurularının ardından ise projenin ikinci olarak uygulanacağı kuruluşu belirliyor.

Bu arada Konset Turizm, TOGİ projesi ile hayata geçirdiği çalışmalarla, ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) tarafından “Altın Marka” ödülüne layık görüldü. Konset Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Eker, Altın Marka ödülünü, 6 Haziran 2008’de Konya Rixos Oteli’nde düzenlenen törenle Konya Valisi Osman Aydın’ın elinden aldı.  Konset’e ayrıca; TOGİ projesinin birinci uygulamasını başarı ile tamamlamış olmasından dolayı Temsa Global Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Ayhan Dayoğlu tarafından, “TOGİ Başarı Plaketi” takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir