Mart 11, 2009

DHL EEMEA bölgesinde yılın elemanı olarak ilk defa bir Türk seçildi

DHL Express Türkiye’de Havayolları Müdürü olarak görev yapan Serkan Eren, EEMEA (Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesinde yılın elemanı seçilen ilk Türk oldu. Eren, bu başarısıyla EEMEA Aviation Employee of the Year (EEMEA Yılın Havacılık Elemanı) ödülünün sahibi oldu.
 
Konuyla ilgili olarak DHL'den yapılan açıklamada Serkan Eren'in üstün görev performansı ve çalışma ahlakı ile ödüle layık görüldüğü belirtilerek, Eren'in başarılı çalışmaları anlatıldı. Yapılan açıklamada Eren'in başarılı çalışmalarına örnek olarak şu bilgiler verildi:
 
“Günden güne pazar payını arttıran DHL Express Türkiye'nin, artan iş hacmine paralel olarak Boeing 757 tipi uçağını, daha büyük bir uçak tipi olan Airbus 300-B4’e geçirmesini sağlayan Eren, böylece kapasitenin %50 oranında artırılmasına önderlik etti. Eren, DHL Express Türkiye’nin kusursuz servis performansını değişim sürecine rağmen, hiçbir aksaklık yaşamadan yönetti.
 
DHL'in Brüksel’de bulunan hub operasyonlarının Almanya Leipzig'e taşınması sırasında uçak operasyonlarının ve geçiş uçuşlarının düzenlenmesindeki çalışmalara dahil olan Eren, bu geçiş sürecinde servis performansında oluşabilecek aksaklıkların önlenmesine de büyük katkıda bulundu. Havacılık tarafında tüm aksiyonları zamanında alarak sürecin kusursuz bir biçimde işlemesini sağladı.
 
Express hava taşımacılığında çok önemli bir taahhüt olan, ‘gönderilerinin zamanında teslim edilmesi’ için çalışan Eren, uçağın zamanında kalkması performansını % 96 seviyelerine taşıdı.  Eren ayrıca, müşterilerden gelen talepleri dikkate alarak gönderi toplama saatlerinin uzatılması konusunda son derece etkili girişimlerde bulunarak, yurtiçi ve yurtdışı DHL Ağı ve Havacılık Otoriteleri ile görüşmeler yaptı. Bunun sonucunda uçağın kalkış saatinin 30 dakika ileri alarak havacılık tarafında büyük katkı sağladı.
 
Tüm bunların yanı sıra bölge ofislerinden gelen yetkililerin hava operasyonları  denetlemelerinden de DHL Express Türkiye adına başarılı sonuçlar aldı..”

89 ülkeden oluşan DHL’in EEMEA bölgesinde, 12.000’in üzerinde DHL çalışanı bulunuyor. Yıllık 41 milyon gönderi işleyen EEMEA bölgesi için her gün 450 uçuş yapılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir