Aralık 6, 2006

Hat minibüsçülerinin yeni gözdesi Renault Master

Denizli'de faaliyet gösteren Sadıkoğulları Otomotiv, Renault Master'in yeni modelleri ile araç üzerinde yapılan değişiklikleri kullanıcılarıyla paylaştı.

Renault Mais Bölge satış Koordinatörü Heryıl Paşabacı ve Renault Mais Filo Koordinatörü Barış Özkan, Denizli Servisçiler odası Başkanı Sezai Koç ve hat minibüs başkanları ile birlikte Denizli merkez ve çevresinden çok sayıda Master kullanıcısının katıldığı akşam yemeğinde bir konuşma yapan Sadık Group Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, geceye katılanlara 2.000 YTL özel fiyat indirimi yapacaklarını belirtirken, Finansbank Bayramyeri ve Sanayi şube müdür ve yetkilileri de Master sahibi olmak isteyenlere özel bir faiz uygulaması ile %100 kredi kullandırma imkanı sağlayacaklarını açıkladılar.

Daha az yakıt tüketimi ile sınıfının en ekonomik motoruna sahip olduğu belirtilen Master'ın kapılarında kullanılan zincirli uygulama yerine havalı kapı üretimine geçilecek. Denizli'de yapılacak havalı kapı ile de minibüs kullanıcıları daha rahat edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir