Haziran 19, 2010

Isuzu Novo otellere hizmet edecek

Talip Kahraman AŞ; Altis Resort / Spa ve Grand Cortez Hotel, Resort / Spa Otelleri taşımacılığında Isuzu Novo’yu kullanmayı tercih etti.

Anadolu Isuzu Antalya Bayii Seyidoğlu Otomotiv, geçtiğimiz günlerde Talip Kahraman AŞ’ye dört adet yeni Isuzu Novo'yu Seyidoğlu'nun plazasında düzenlenen törenle teslim etti.

Yeni Isuzu Novolar boyutları sayesinde kapı genişlikleri, iç yükseklik, koridor genişliği ve yolcu koltuğu diz mesafeleri yüksekliği ile Talip Kahraman AŞ. yolcularına ferah ve rahat bir atmosferde yolculuk etme imkânı sağlamayı hedefliyor.

Novo modellerinde sürücüye, dashboard kliması, fan üflemeli sıcak hava kanallı kalorifer sistemi, uzaktan kumandalı ön kapılar, zaman ayarlı ve elektrik kumandalı rezistanslı boynuz tipi ayna, havalı sürücü koltuğu, şoför ünitesi üzeri kilitli dolap, hostes koltuğu ve AM/FM CD çalarlı radyo standart ekipman olarak sunuluyor.

Novo ailesinin tüm modellerinde ABS ve ASR fren sistemi, Immobilizer, standart olarak bulunuyor. Ön sıradaki koltuklar için 3 noktalı, rahat kullanımlı yolcu koltuğu emniyet kemerleri standart güvenlik donanımı olarak veriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir