Mart 23, 2011

Genpar SİF JCB'nin Avrupa yakası servisi oldu

STFA Yatırım Holding grup şirketlerinden SİF JCB İş Makinaları’nın Türkiye çapındaki 30'u aşkın yetkili servis ağına bir yenisi daha eklendi. Ticari araç markası  Iveco’nun bayisi olan Genpar Otomotiv,  İstanbul Bağcılar'da SİF JCB iş makinelerine de yetkili servis olarak  hizmet vermeye başladı. Genpar Otomotiv, A sınıfı SİF JCB Yetkili Servisi olarak JCB sahiplerine yedek parça, servis ve satış sonrası hizmetleri sunuyor.

Yeni servisin SİF'e katılım töreni Mart 2011' de gerçekleştirildi. Törene katılanlar arasında; SİF JCB İş Makinaları Genel Müdürü Cüneyt Divriş, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Öztürk ve Genpar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İlami Ayaz yer aldı.

Genpar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İlami Ayaz, iş makinaları sektöründe ve makina kullanıcıları arasında yaptıkları araştırmalarda en güvenilen ve tercih edilen markanın JCB olduğunu görerek, SİF JCB Ailesi’ne katılma kararı aldıklarını belirtti. Ayaz, bölgelerindeki JCB müşterileri ile gerek serviste, gerekse sahada yakın temas içinde olmaya ve ihtiyaçlara kısa sürede, profesyonel hizmet kalitesinde cevap vermeye özen göstereceklerini söyledi.

Ayaz; “Biz ticari araç dünyasında servise yedek parça ile başladık. Bugün satış, servis, sigorta gibi geniş bir kapsamda hizmet veriyoruz; bu nedenle yeni işbirliğimiz hem bizim için hem de JCB kullanıcıları için fayda sağlayacaktır. TEM ve E-5 bağlantı noktasında bulunan servis merkezimiz, iş makinaları ve tüm ticari araçlar için çok geniş imkanlar sunmaktadır. JCB servisi olmamız bizim var olan kapasitemizi daha iyi kullanmamızı sağlayacak” dedi.

SİF JCB İş Makinaları Genel Müdürü Cüneyt Divriş de, İş Makinalarının yeni yapılanmasında Avrupa Bölgesine hizmet verecek Genpar Otomotiv'in katkısının büyük olacağını ifade etti.
 
Genpar, Otomotiv, 2 bin 600 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 10 bin 600 metrekare alan üzerinde kurulu bir tesise sahip. Üç gezici aracı ile  JCB makina sahiplerine mobil servis hizmeti  sağlayan serviste,  ikisi mühendis olmak üzere toplam 17 kişilik bir kadro yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir