Ekim 25, 2011

Hardox, damper üreticileri ile Antalya'da buluştu

Dünyanın en önemli çelik üreticilerinden SSAB, Türkiye’de müşterilerine yönelik geniş kapsamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Çeliğin kullanıldığı farklı sektörlerdeki iş ortaklarıyla Antalya Kervansaray Otel’de buluşan firma yetkilileri katılımcılara firmanın yeni teknolojileri hakkında bilgiler verirken, uzmanlaşılan alana göre ürünlerinin en optimum kullanımı hakkında ipuçları verdiler.

Bu etkinliğin en önemli ayağını ise üstyapı sektöründeki damper üreticileri oluşturdu. Katılımcılar SSAB’nin damper imalatında kullanılan ürünü olan HARDOX’un daha verimli kullanılması, DOMEX’in damper şasileri ile uygunluğu için gerekli püf noktaları, kaynak kullanımındaki incelikler, HARDOX ürünlerinin nerelerde uygulanması ve işin satış- pazarlama ağının doğru yürütülmesi gibi pek çok konuda bilgi topladılar.

Toplantıya katılanlar arasında İsveç Merkez’den gelen  SSAB, Domex, Hardox, Docol ve Weldox Alan Teknik Müdürü Robert Lind, SSAB Plakaları Pazarlama İletişimi Proje Müdürü Mats Sjöström, Dizayn Uzmanı Linda Petersson, Geliştirme Mühendisi Bo Lindström katılım gösterirken, Türkiye’den Türkiye ve İsrail’den Sorumlu Alan Müdürü Lemi Özden, Marmara Bölge Müdürü Devrim Sağlam, İzmir Bölge Müdürü Dinçer Dinç, İç Anadolu Bölge Müdürü Hasan Aydemir, Doğu Bölgeleri Müdürü Halim Karaoğlan ile SSAB Satış Destek Sorumlusu Hale Salur katıldı.

Hardox’un “ İn My Body” onaylı iş ortakları olan damper üreticileri toplantı esnasında bilgi alışverişinde bulundular. Kamp havasında geçen etkinliklerin sunum bölümünde Hardox Üretimi, Damper Gövde Dizaynı, Hardox’taPazarlama ve Treyler Şase Uygulamaları başlıklarındaki sunumlar dikkatle takip edildi.
Toplantıya katılan damper üreticileri ile SSAB aşınma plakaları distribütörleri şu şekilde sıralanıyor:

Güven Makina – Metin Kirmit / Hatay

Çinler Dorse&Damper- Adem Çin / Burdur

Özmen Damper&Dorse – Musa Belgemen / Konya

Çimenler Damper Otomotiv – Metin Çimen / İstanbul

Tunalar Damper Dorse – Ahmet Tuna / Kayseri

Bostancı Grup – Hüseyin Bostancı, Altan Arslan / Kayseri

Koluman Otomotiv –  Zafer Özdur / Mersin

Nett Makina – Mustafa Adıgüzel / Diyarbakır

Ege Aşınmaz Metal – Ufuk Arslan / İzmir

Kartallar Dorse Damper – Ömer Kartal / Kayseri

Hidro-Dam – Oğuz Karakuşaklı / Ankara-Diyarbakır-Mersin

Cömertler Damper Sanayi – Ayhan Cömertoğlu, Orhan Cömertoğlu / Ankara

Arslan Makina – Engin Arslan / İzmir

Doka Endüstri – Serkan İslamoğlu / İstanbul

Özdoğu Damper Dorse – Ahmet Kurdaş / Malatya

 

Özdemirsan – İbrahim Öztürk / Ankara

 

Ceytech – Mehmet Eren / Adana

 

Galen  – Recai Şenol / Ankara

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir