Ağustos 13, 2011

Öztreyler'in altın serisi Yeni HDR 670 Gold

Damper üretimindeki bilgi ve becerisini teknoloji ile birleştiren Öztreyler, yeni HDR 670 Gold damperini pazara sundu.Bu ürünle, işletmelere maksimum verimlilik ve yüksek kazanç vaadediliyor.

Öztreyler, geniş damper ürün gamına bir yenisini daha ekleyerek, şantiye ve hafriyat taşımacılığında ki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Yeni Gold serisinin ilk üyesi olan HDR 670 model damper treylerini “Daha Hafif, Daha Güçlü ve Daha Kaliteli” sloganı ile piyasaya sunan firma, yeni damperine eklediği teknolojik ekipmanları ile saha çalışmasını kolaylaştırıyor.

HDR 670 Gold; yeni bir gövde tasarımı ve yenilenmiş şasinin yanı sıra hidrolik ve mekanik multi kapak sisteminden geliştirilmiş kapak kilit sistemine, uyarı ikaz sisteminden finişer tampona kadar pek çok gelişmiş donanım sunuyor.

Yüksek mukavemetli aşınma plakalarından üretilen ve boş ağırlığı 5.800 kg, yüklü katar ağırlığı 42.000 kg olan HDR 670 Gold’un taşıyıcı üst kros sistemleri de yenilenmiş ve güçlendirilmiş. Arka kapak geliştirilerek, ön gövde paralelinde yatık konstrüksiyonlu olarak üretilmiş ve kapakta sızdırmazlık sistemi standart hale getirilmiş.

Her koşulda dayanıklı damper

HDR 670 Gold'un çelik konstrüksiyon şasisi, seri üretimine geçilmeden önce, basar tonajda taşıyabileceği en fazla yüke göre tasarlanmış ve prototipler en ağır şartlar altında test edilmiş.

Güçlendirilmiş tasarımı sayesinde araç, düz asfalt zemin ve şantiye şartlarında yüksek dayanıklılıkla birlikte değişik yol şartlarına uyum gösteriyor.

6.700 mm uzunluğundaki damper treylerin ön dingil merkezi ile king pini arasındaki mesafe optimum seviyeye getirilmiş.

HDR 670 Gold’un ayrıca opsiyonel olarak şasi ve gövde mukavemeti arttrılabiliyor ve arka kapak hidrolik açılır olabiliyor. Multi kapak sistemi de taşınacak yüke göre aynı anda hem hidrolik hem de mekanik kullanılabiliyor. Standart pozisyonunda hidrolik olarak açılan arka kapak, şasi üzerindeki yağ vanası kapatıldığında kendiliğinden mekanik olarak açılıyor.

Finişer sistemi

Asfalt işinde çalışanların karşılaştığı en büyük sorun, finişer aracına yanaşarak asfalt dökme işi. Bu konuda sıkıntı yaratan arka tampon, süspansiyon ve makas sistemi; HDR 670 Gold’de geliştirilerek değiştirilmiş ve finişer aracına yanaşma sorunu ortadan kalkmış.

Smartboard

• Dingil başına düşen yük miktarı ile treylerin günlük ve toplamda yaptığı kilometreyi gösteriyor.

• Ekrandaki uyarı ikazları ile arıza yerlerini göstererek, problemlerin çabuk giderilmesine imkan tanıyor.

• Finişer ile treylerin uyumlu çalışmasını sağlıyor. Panel üzerinden basınç değerleri girilerek treylerin frenlemesini, sürücüden bağımsız otomatik olarak yapabiliyor. Düz ya da eğimli yollarda treylerin finişer aracından ayrılmamasını sağlıyor.

Damper devrilme ikaz sistemi

Yük boşaltma yeri, damper kaldırmaya uygun değilse ve eğim sistemin fabrika çıkışı olarak ayarladığı 7,5 dereceden fazlaysa; otomatik olarak çalan ikaz sireni ile sürücü damperi kaldırmaya devam etmemesi gerektiği konusunda uyarılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir