Mart 3, 2011

2010 soğutucu pazarını ısıttı; Thermo King 2011'i satış sonrası yılı ilan etti

2009'da Thermo King temsilciliğini üstlenen ve 2010 yılını 400'e yakın satış ünitesiyle kapatan Doğuş Otomotiv, artan ünite sayısı doğrultusunda, Thermo King’in satış sonrası hizmetlerini de etkinleştirmeye yöneldiklerini açıkladı.

Firma yöneticileri, 3 Mart 2011’de düzenledikleri bir toplantıyla Thermo King’in son dönemdeki çalışmaları, yenilikleri ve hedefleri hakkında sektöre bilgi verdiler. Toplantıda;  Thermo King’in Bölge Müdürü Paul McGarrigle, Bölge Direktörü Rainer Muhlschlegel, Genel Müdür İlhami Eksin, Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel ve Satış Yöneticisi Çağlar Bircan yer aldı.

2011 hedefi satışta %30 artış

Genel Müdür İlhami Eksin, Thermo King Türkiye’nin 2009 yılında altyapı hazırlıklarına önem verdiğini, 2010’da ise ürün tanıtım çalışmalarının ağırlık kazandığını belirterek; “Satış örgütümüzü kurduk ve bu yıl bizim için pazarlamamızı, teknik üstünlüklerimizi anlatacağımız satış sonrası yılı olacak. Ürünümüz sağlam. Doğuş Otomotiv olarak biz de iyi bir ekibiz. Bu sene yeni kampanyalar yapmayı planlıyor ve 2011’de geçen seneye oranla %30 artışla 400-500 adetlik satış yapacağımızı öngörüyoruz” diye konuştu.

Yeni sistemler gelecek

Thermo King ekibine Volkswagen Grup'tan atanan Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel de Thermo King'in ürünlerini tamamlayan birçok sistemin bulunduğunu ve pazarın gelişimine paralel olarak bu sistemleri Türkiye'ye getireceklerini açıkladı.

Adnan Yücel, Thermo King’in pazarda yer alan diğer markalardan farkını da şu sözlerle ifade etti: “Soğutucu ünitelerle donatılmış araçların ısı takibi diğer markalardan farklı. Thermo King'de bildirilen sıcaklık derecesine merkezden müdahale edilebilen bir yapı bulunuyor.  Yakıt tüketimi her zaman az, sorunlara kolay müdahale edilebiliyor,  istenildiğinde servise kolay bir şekilde ulaşılabiliyor.”

T serisi dünya ile aynı anda Türkiye’de

Satış Yöneticisi Çağlar Bircan da; 6 metreden 8,5 metre uzunluğa kadar olan kasalarda kullanılan TS ve MD serisinde revizyona gidildiğini ve yeni ürünleri olan T Serisi’nin ortaya çıktığını, T serisinin dünya ile aynı anda Türkiye'de satılmaya başlandığını belirtti.

Çağlar Bircan, en önemli yeniliklerden birinin çağrı merkezi olduğunu sözlerine ekleyerek; “Türkiye'de bu sektörde ilk çağrı merkezini kuran marka olmanın gururunu yaşıyoruz. Çağrı merkezi ile birlikte sektörde çalışan mobil servislerimiz var. Çağrı merkezinde alınan bilgiler bizlere ulaşıyor ve biz de o bölgedeki en yakın mobil servisimize bu bilgileri ulaştırıyoruz. Yaptığımız bu uygulamayı yurt çapında daha da yaygınlaştıracağız” şeklinde konuştu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir