Aralık 9, 2011

2011'in başarılı lojistikçileri ödüllendirildi

Logitrans Lojistik Transport Fuarı kapsamında düzenlenen ikinci lojistik ödülleri etkinliğinde, lojistik sektörünün başarılı kurumları ödüllendirildi. Firmalar, ciro, çalışan sayısı, şube sayısı, araç ve sefer sayıları depo alanları gibi kriterlerine göre değerlendirildi.

13 kategoride başvurunun yapıldığı organizasyonda, 8 kategorinin ödülleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı belgesine göre verildi. Lojistiğe destek verecek şekilde geliştirilen ürün ve projeler ödüllendirildi .

Eko Fuarcılık Genel Koordinatörü İlker Altun: “Bir önceki yarışmaya göçre bu yarışmanın kategorisinde, kriterlerinde, puanlamalarında, hazırlık ve değerlendirme süreçlerinde iyileştirmeler gerçekleştirdik” dedi.

Ödül alan firmalar ve kategorileri

Ulaştırma Bakanlığı Kriterlerine göre: Omsan, Balnak, Intercombti, Netlog, Ceynak, Aras Kargo.

Meslek Örgütü Üyeliklerine Göre; MSC Gemi Acenteliği, YUG Lojistik, Kale Nakliyat,Eksper Tren, THY Turkish Cargo, Gökbora Nakliyat, Mersin Liman İşletmeleri.

Jüri Özel Ödülü alan projeler ve firmalar ise şöyle: Yurt içilojistik dağıtıma yönelik araç adaptasyonu ile Midilli Projesi için Ford Otosan Ekipman yerine taşıma yolunu değiiştiren intermodal projesi ile İnci Lojistik, Depo raf sistemlerinde taşıma kapasitesi artırım projesi iel Modosan, Raoad Cargo Polar XP Türkiye soğuk network projesi NELLYOD ve Yug Lojistik’in Intermodal esaslı nizhyug projesi.

Dergimizin Genel Yayın Yönetmeni Vahit Mahmatlı , Ulaştırma Bakanlığı kriterlerine göre ödüle layık görülen Balnak’ın Yöneticisi Lütfi Aygüler’e ödülünü taktim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir